Skip links
C&D Info consult

Despre noi

Orice idee revoluționară are nevoie de o reprezentație vizuală pe măsură, iar noi suntem aici pentru a da formă brandului tău și a-ți dovedi că orice e posibil în design!

C&D Info consult

Imaginație și Entuziasm? Count on us!

Fie că prețuiești o abordare tradițională, fie că vrei să ieși din tipare și să depășești stereotipurile, imaginația nu încetează din a curge.

Același lucru îl putem spune și despre entuziasmul echipei noastre tinere și dinamice!

Formată din ingineri proiectanti, graficieni si consilieri experimentati, fiecare dintre acestia pregatiti sa te cunoasca si sa-ti propulseze afacerea!

C&D Info consult

Care sunt ingredientele speciale din strategia noastră?

Ne considerăm o echipă atipică, iar modul nostru de lucru poate confirma asta.

Dacă pe de-o parte voia bună și-a găsit locuința în echipa noastră și iubim să dăm frâu liber imaginației în ceea ce privește creația, în egală măsură punem preț pe seriozitate, iar orice în afară de ”perfect” e inacceptabil în privința rezultatelor ce urmează a fi livrate clienților noștri.

Checking the quality of the printing with magnifying glass
COLOR DESIGN

Misiunea noastră

Scopul nostru principal este de a găsi cele mai inovative soluții potrivite ție pentru ca brandul tău să ajungă în atenția publicului țintă și a se bucura de notorietatea bine meritată!

Necesitățile fiecărui client în parte sunt cântărite cu grijă și primesc atenție totală din partea echipei noastre, acestea fiind îmbinate cu tehnologie de ultimă oră pentru a-ți oferi cea mai bună experiență!2

370+

clienți mulțumiți

2000

proiecte realizate

17

ani experiență

C&D Info consult

Solicită o ofertă personalizată

Completează formularul și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a găsi soluția potrivită nevoilor afacerii tale!

NOU – acum producem si Sizzle Pack!

X