Skip links
C&D Info consult

Print indoor/outdoor

Startul campaniei tale publicitare de succes!
Investeste într-un POSM personalizat din punct de vedere al designului și al coloristicii si beneficiaza de un instrument publicitar care va capta atenția clientilor.

C&D Info consult

Mesaj promoțional vizibil și accesibil

Bannere frontlit și backlit, panouri unipol sau mesh-uri realizate pe PVC perforat noi ne ocupăm de toate. Rezultatul? Un mesaj promoțional vizibil și accesibil, dar și un montaj rapid și eficient la destinația aleasă.

Banner frontlit și backlit

realizate din materiale rezistente la intemperii, de diferite dimensiuni, ideale pentru a-ți face anunțurile publicitare remarcate.

Panouri unipol

mesajele tale publicitare sunt adaptate unui format potrivit pentru o vizibilitate cât mai bună pentru a permite o citire ușoară de la o distanță mare.

Autocolante reflectorizante

vizibilitatea este asigurată chiar și în condiții de luminozitate slabă, grație tehnologiei de ultimă generație utilizate. Rezistența și durabilitatea vin la pachet!

Mesh-urile realizate pe PVC perforat

ideale pentru publicitatea stradală de dimensiuni mari, folosite în special pe fațadele clădirilor. Grație PVC-ului perforat se permite o circulație mai bună a aerului, ceea ce înseamnă rezistență îndelungată și o durată mai mare de viață.

C&D Info consult

Ce avantaje iți oferă publicitatea INDOOR/OUTDOOR?

Accesibiliate – consumatorii ajung mult mai repede la brandul tău, la un preț mult mai mic

Vizibilitate & Versatilitate– poți obține mii de vizualizări zilnic, de la mai multe segmente de piața, în aceleși timp. Mesajul tău publicitar poate fi adaptat la aproape orice tip de spațiu, fiind personalizate

Eficiență – print-ul outdoor poate capta mult mai ușor atenția consumatorului atunci când acesta se află în exterior, fiind vorba de o întâlnire fizică cu mesajul brandu-ului tău.

Calitatea execuției autocolantelor, a tapetului printabil, a textilelor temporare și a hârtiei foto reprezintă motivul pentru care devenim prima alegere a clienților!

C&D Info consult

Solicită o ofertă personalizată

Completează formularul și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a găsi soluția potrivită nevoilor afacerii tale!

NOU – acum producem si Sizzle Pack!

X