Skip links
C&D Info consult

Servicii productie

Orice idee revoluționară are nevoie de o reprezentație vizuală pe măsură, iar noi suntem aici pentru a da formă brandului tău și a-ți dovedi că orice e posibil în design!

STANDURI DE CARTON

Standuri POSM Display (Point Of Sales Material Display). Vezi toate detaliile.

POSM

Îți faci brandul remarcat la raft. Cum? Investind într-un POSM personalizat din punctul de vedere al designului și al coloristicii, vei beneficia de un instrument publicitar demn să capteze atenția clientului, dar și să devină primul centru de informare al acestuia.

AMBALAJE

Pentru ambalaje cu totul speciale, indiferent de dimensiune sau design, C&D este aici. Punem la dispoziție o gamă variată de modele, de la cutii colectoare standard până la cutii personalizate, tocmai din dorința noastră de a-ți livra soluții premium.

Print indoor/outdoor

Bannere frontlit și backlit, panouri unipol sau mesh-uri realizate pe PVC perforat noi ne ocupăm de toate. Rezultatul? Un mesaj promoțional vizibil și accesibil, dar și un montaj rapid și eficient la destinația aleasă.

SIGN

Proiectăm structuri din litere volumetrice gandite după reperele coloristice și dimensionale oferite de fiecare client în parte, astfel încât rezultatul sa fie unul mulțumitor pentru strategia de promovare a acestuia

TAIERE PE CONTUR

Tu vizualizezi forma dorită, iar noi ne ocupăm cu decuparea acesteia. Atenția noastră la detalii fine ne permite să dăm o formă speciala oricărui produs.

TAIERE PE CONTUR

Tu vizualizezi forma dorită, iar noi ne ocupăm cu decuparea acesteia. Atenția noastră la detalii fine ne permite să dăm o formă speciala oricărui produs.

COLOR DESIGN

De ce să alegi
C&D Info Consult?

Calitate premium

nevoile clienților primează, de aceea ne asigurăm că toate materiale și produse folosite în procesul de creație sunt calitative și durabile;

Echipamente performante


folosim cele mai noi tehnologii pentru a fi siguri că soluțiile pentru fiecare client sunt încadrate în standardele urmărite: calitate, inovație și rezistență;

Echipă de profesioniști

ingineri proiectanți, graficieni și consilieri experimentați care spun ”Da!” oricărei provocări și care găsesc cele mai rentabile soluții pentru a satisface nevoile proiectului tău.

C&D Info consult

Hai să ne cunoaștem

Contactează-ne și solicită mai multe detalii

NOU – acum producem si Sizzle Pack!

X