Skip links
C&D Info consult

Standuri de carton

C&D Info consult

Standuri POSM Display (Point Of Sales Material Display)

Prin integrarea completa a echipamentelor de ultima generatie si a software-ului de proiectare industriala EngView Packaging Suite ajungem sa realizam produse conforme, de cea mai inalta calitate: rezistenta de pana la 30 de Kg per tavita pentru standurile realizate din carton ondulat si de pana la 50 kg per polita pentru standurile realizate din HDF, PAL, MDF sau alte materiale derivate din lemn.

Aceste solutii integrate dedicate realizarii de POSM Display din carton ondulat, HDF si PVC, permite eliminarea pierderilor de material, eficientizarea timpilor de lucru si a tuturor etapelor de productie cu impact asupra costurilor, pentru ca in final sa fie obtinute preturi competitive fata de alte solutii tehnice.

Pentru fiecare proiect de realizare standuri personalizate se pot prezenta mostre concrete de print pe toata gama de cartoane ondul, HDF, PVC si pe aproape orice tip de material rigid sau flexibil. Mai mult, prin posibilitatea de a va prezenta prototipuri reale, mostre concrete cu sau fara designul grafic deja tiparit pe cartonul sau materialul dorit, aveti garantia ca in productia de serie vor intra POS display-urile perfect adaptate produselor dvs.

Permite realizarea de POSM Display-uri perfect adaptate dimensiunilor produselor ce urmeaza a fi expuse, prin functia de import fisiere 3D (sunt acceptate majoritatea tipurilor de fisiere 3D). Astfel se obtine un display stabil, cu o structura corect ranforsata si o expunere ferma a produselor.

C&D Info consult

Standuri POSM Display – Productie

Printul digital cerneala LATEX – pe baza de apa direct pe carton ondulat si alte materiale rigide in placa, se realizeaza la rezolutii inalte si in conditii de mare productivitate. Echipamentele de print digital cu cerneala LATEX -pe baza de apa asigura incadrarea produselor in standardele food non contact.

Printul digital UV direct pe carton ondulat si alte materiale rigide in placa, se realizeaza la rezolutii inalte si in conditii de mare productivitate. Echipamentele de print digital cu cerneala UV asigura o foarte buna registratie astfel incat sa fie posibila perfecta potrivire a imagini grafice fata de margini, laterale, etc.

Printul este flexibil, nu prezinta crapaturi in zonele de indoire si nu va crea probleme de reciclare la sfarsitul ciclului de utilizare, asa cum pot aparea in cazul tiparului offset plastifiat. In situatia tiparului offset este necesara aplicarea unei folii de laminare din material plastic, folie ce poate duce la refuzul de acceptare din partea firmelor de reciclare. Tehnologia printului digital UV permite eliminarea costurilor implicate pentru folie, manopera de plastifiere si manopera de caserare a collilor tiparite offset si plastifiate.

Reproducerea fidela a designului grafic la rezolutii de pana la 1400 DPI, este asigurata de software-ul de procesare a culorilor Caldera GrandRip+ rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare și extra-lat.

Reproducerea fidela a designului grafic la rezolutii de pana la 1400 DPI, este asigurata de software-ul de procesare a culorilor Caldera GrandRip+ rapid, flexibil și puternic, dedicat aplicațiilor de format mare și extra-lat.

Eficientizarea costurilor de productie este maximizata, datorita automatizarii echipamentelor si compatibilitatii de 100% intre porgramele de proiectare si utilaje.

Sunt realizate mostre inainte de intrarea in fluxul de productie. Printre avantajele printului digital se numara si faptul ca se pot realiza cu usurita sample-uri identice cu display-ul final. Astfel, se vor putea realiza ajustari functie de testele de expunere a produselor, portanta, aspectul vizual, etc.

C&D Info consult

Solicită o ofertă personalizată

Completează formularul și te contactăm în cel mai scurt timp pentru a găsi soluția potrivită nevoilor afacerii tale!

NOU – acum producem si Sizzle Pack!

X